27/12/11

Via Francesc Sardans Fabregas en Solitari


VIA FRANCESC SARDANS FABREGAS  90m  6a+ o  V+/Ae        EL TIMBALER DEL BRUC


Via entretinguda, rapida, amb curta aproximació, cara sur, no li pega massa el vent, es baixa caminant...

En fin, recomanable si el que volem es fer una "ataque relampago", com era el cas, a tocar una mica de roca i treure'ns el monillo de tibar.



Amb la corda de 70m es poden empalma be el primer i el segon llarg, i el tercer i quart, quedant la via en dos tirades i fen una única reunió còmode en una repisa.




De material amb 14 cintes fem prou, aconsellable portar alguna de llarga per chapar les R que empalmen.

El descens es fa caminant buscant el camí que baixa dels Pallers  per la cara oest.  



Aprofitem també per provar alguns inventillos. A la dreta un mosquetoncillo en el Croll que ens treu una miqueta la cagalera a que es pugui surti la corda del cacharro; i a la esquerra un maillon homologat de 8mm que esta doblegat 90º amb lo que es pot posa el Gri-Gri a cañon directament en el arnes i queda ben orientat.




2 comentarios:

  1. Enhorabona per l'escalada.
    No sé si és el meu ordinador però no veig les fotos, veig un triangle negre. Però només en les dues últimes piulades, la resta d'entrades si.
    Salut company

    ResponderEliminar
  2. Hola Pelake! Siguiendo tu piada me he ido hoy a hacer esta via. Muy chula, aunque diré que no me he atrevido a hacer el 6a+ en libre, he acerado todo lo que he podido,y másjijijij... ...la via es muy guapa. Por cierto, ...a mi me asusta un poco solo depender del croll en la remontada del largo... ...salu2 y gracias por la piada! Ah, a ver si quedamos un dia para trepar!
    Xavi

    ResponderEliminar

Opina que es gratix.