20/12/11

Via Full Equip en Solitari.

VIA FULL EQUIP   70m  6a          LA CODOLOSA

Mirant de fer una escapada rapida a fer alguna cosa en solitari, tiro cap la Codolosa i trio la via Full Equip, i es un encert ja que en dos hores i poc mes ja estem al cotxe de nou.
De la via poc a explicar, esta tota assegurada amb parabols, es rapida i sense cap complicació ja que si algu no te el grau es veu que es pot trampeja ve.


Boira a Collbato
L1

Te reunions amb argolles i en un parell de rapeles estem a terra.

R 1

Al marge de toca roca i trepa una estona, aprofito també per prova i veure com va el Gri-Gri en solitari desprès de fer-hi alguna modificació i aixi poder compara amb el Soloist, ja que aquest ultim desprès de fer uns vuelillos en una zona d'esportiva per provar com anava, em va deixar una mica mosca en comprovar de primera ma que segon com caiguis, i no fa falta que sigui cap per vall, el cacharro no et para i lo que et para es el nus de seguretat amb el consecuente sartenazo.


L´inventillo el TBO


Cert que tindrem que prova-ho mes a fons el tema, però arè em done mes confiança el Gri-Gri, a part de que es pot aprofitar per mes coses que al final fan que vagis mes àgil quan vas sol i no carreguis amb tant de cacharros.

Rapelan amb el Gri-Gri.


2 comentarios:

  1. Hola Pelake!!

    Bon invent! pinta bé.. jo faig de les meves des de fa temps. Sempre amb el soloist. Escriu-me a dbruga@gmail.com, que et volia comentar una cosa.

    salut i inventillos

    ResponderEliminar
  2. Epa Bullaroles, agrair de veure't per aquest raconet, te envio el mail i comenten el que vulguis.
    Salut i a tibar.

    ResponderEliminar

Opina que es gratix.